Projekter og events

Anmelder/ journalist til InSite.dk

På InSite.dk kommer du gratis i biografen, på festival og til koncerter. Du kan skrive om eller anmelde koncerter, stand-up, film, spil, cder og bøger/ comics. Der er også mulighed for at lave interviews med skuespillere, bands eller forfattere. Alt efter hvad du brænder for. (Og InSite byder også fotografer velkommen).

Kom med i redaktionen

Kig forbi når InSite torsdage kl. 19-22 på KUL i Nordkraft i Aalborg. Eller ring/sms: Mogens på 25 20 06 70 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Du kan også allerede nu tilmelde dig redaktionen (hvis du er mellem 13-20 år og bor i eller tæt ved Aalborg Kommune) ved at klikke her: InSite.dk

InSite.dk er gratis at deltage i. Vi udbetaler ikke løn.

InSite.dk har redaktionslokaler i KUL i Nordkraft i Aalborg midtby. Vi er en del af et større kulturelt fællesskab med Skråen, Biffen og andre kulturaktører. InSite.dk hører under UngAalborg, og vores navn er sponseret af Politiken. Vi er Danmarks eneste online kulturavis - skrevet af unge for unge.

Senest ændret Mandag, 21 august 2017 15:05

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00