Opdateret | Torsdag, 05 oktober 2017 12:19

Crossbanen i Hvorup

Crossbanen Hvorup er en klub under UngAalborg hvor unge mennesker har mulighed for at prøve at køre motocross. Der køres på maskiner fra 50 til 85 ccm. Er du mellem 13 og 19 år og bor i Aalborg kommune kan du tilmelde dig et af ungdomskolens motocrosshold. Disse hold kører en gang om ugen på klubbens maskiner - dog ikke om vinteren.

Medie

Video om crossbanen i Hvorup www.station10.dk

Det koster 150 kr at deltage, beløbet dækker udgifter til forsikring.

Har du selv en maskine kan du tilmelde dig direkte på Crossbanen Hvorup. Overvejer du at købe en maskine kan klubben hjælpe dig med at finde en maskine i passende størrelse. Ofte er der maskiner til salg i klubben.

Klubben har åbentMandag til Torsdag fra kl. 16.00-21.00, og lørdag fra kl. 10.00-15.00.

Om aftenen har klubben ansat medarbejdere til at hjælpe med at vedligeholde medlemmernes cross maskiner. Du skal selv reparere din maskine, evt. med hjælp fra en medarbejder. Fra marts til oktober deltager klubbens medlemmer i diverse motocrossløb, rundt om i hele Danmark. Dette er selvfølgelig frivilligt. Man bestemmer selv hvor tit man vil komme i klubben, og træning er op til èn selv. Der er ingen mødepligt.

Banen

Banen er ca. 1000 meter lang med en masse hop, bakker og sving. Som en af de eneste baner i Danmark er der mulighed for lys på banen, herved bliver sæsonen lidt længere.

Værkstedet

Lige ved siden af banen ligger klubhuset. Her findes et af landets bedste værksteder med motorcykel lifte samt alt det værktøj som skal bruges for at reparere og vedligeholde en crossmaskine.

Medlemskab

Kontingentet i klubben går fra 1. august og 1 år frem.

Hvis det har fanget din interesse er du velkommen til at kontakte klubben:

Crossbanen Hvorup
Gammel Hvorupvej 137
9400 Nørresundby
Tlf. 98 17 93 10

UngAalborgs kontakt
Rino Espe
Mobil: 93 52 09 32
E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00