Opdateret | Tirsdag, 20 marts 2018 14:36

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig hold, kurser og projekter i ungdomsskolen. Online tilmelding til UngAalborgs ca. 250 hold.

Online tilmelding med app og dit UNI●Login

Hent tilmeldingsapp’en IST Ungdomsskole 

Appen er gratis og ligger klar på App Store eller Google Play . Her kan du tilmelder dig vores hold. Første gang skal du bruge dit UNI●Login til at logge på.

Du kan stadig bruge siden http://tilmelding.ungaalborg.dk 
250 hold om året

Kontaktpersoner løbende melder hold ind, kan holdene oprettes af UngAalborgs administration fra dag til dag. Der er stadig ca. 250 hold årligt, men holdene bliver først oprettet når vi kender det præcise mødetidspunkt og sted.

Tilmelding er (næsten) altid gratis

Ungdomsskolen er et kommunalt tilbud som primært er til for at give unge i alderen 13-19 år fritidstilbud. Det er som udgangspunkt gratis at benytte sig af vores tilbud, men der kan være brugerbetaling forbundet med ture eller rejser - det vil fremgå tydeligt.

Hvis et hold koster penge, gælder følgende regler for online betaling:

  • Din tilmelding er gældende, når ungdomsskolen har bekræftet den.
  • Ungdomsskolen vil bekræfte din tilmelding umiddelbart efter tilmelding.
  • Det indbetalte beløb bliver trukket på kontoen, når tilmeldingen bekræftes. Når tilmeldingen er bekræftet, vildu modtage besked fra ungdomsskolen enten på mail eller sms.
  • Når en tilmelding er bekræftet, er den bindende, og afmelding kan kun ske ved personlig henvendelse til ungdomsskolen. 
  • Afbestillingsforsikring skal bestilles ved eget forsikringsselskab.
  • Gebyr i forbindelse med brug af betalingkort på lægges køberen.
  • Al kommunikation vedrørende betaling foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, ligesom ungdomsskolen heller ikke ser og/eller gemmer dine kortoplysninger.
  • Ungdomsskolen tager forbehold for fejl i priser og tastefejl (hvilket aldrig sker - men vi skal skrive det).

Spørgsmål vedr. betaling hos 
Karina Brøndum 
93 52 09 03 (kl. 8.30 - 15.00) |  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Har du en idé - Vi kan det, de unge vil!

Vidste du at man kan lave forespørgsler på aktiviteter og hold?

UngAalborg kan organisere det meste - ret hurtigt. Efterspørger dit barn fx at kunne gå til dramaundervisning, kinesisk eller andet, kan ungdomsskolen undersøge muligheden samt organisere og facilitere alt det praktiske - finde egnet underviser, sted, tid og hvordan - helt gratis. Hvis alt falder på plads og vi kan finde en kvalificeret underviser, kan et hold i princippet starte allerede en uge efter. Alt efter aktiviteten, kræver det at 8-12 unge melder sig på holdet.

Snak med UngAalborgs kontaktperson på din skole - det er ofte en lærer som i forvejen er ansat på skolen. Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole - se her.

Sikkerhed og online tilmelding

Når du tilmelder dig online, er dine oplysninger sikret via Aalborg Kommunes sikkerhedspolitik, som overholder behandling af personfølsomme data.

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00