Til dig som forælder

Hvem er UngAalborg?

UngAalborg er ungdomsskolen i Aalborg Kommune.

UngAalborg er landet største ungdomsskole med omkring 300 ansatte og 16.200 potentielle unge i målgruppen, som er mellem 13 og 19 år.

UngAalborg er organiseret med en administration, en projekt- og udviklingsafdeling, UngAalborg Uddannelsescenter, Friluftskolen, 31 ungdomsklubber, 6 juniorklubber, KUL, Station10, Crossbanen, Skatehallen og Street Station. Derudover har UngAalborg over 150 hold og projekter, der er organiseret på fritidsbasis, hvor undervisningen primært foregår på kommunens folkeskoler og kulturinstitutioner.

UngAalborgs vision er, at UngAalborg agerer proaktivt, arbejder helhedsorienteret og tænker globalt, at UngAalborg er en proaktiv frontspiller på det ungdomspolitiske område, at UngAalborg er central medspiller for læring og livsduelighed for alle unge, og at UngAalborg inspirerer og udfordrer unge til aktivt medborgerskab.

UngAalborg arbejder som udgangspunkt inden for følgende politikområder: Læring og dannelse, Den internationale dimension (Go Global), Demokrati og medborgerskab samt Unge areaner.

Læs mere om UngAalborg på følgende link: ungaalborg.dk/virksomhedsplan

Søg og find

Klik på  TILMELD DIG ONLINE for at se alle projekter og hold – alt fra snorkeldykning til knallertundervisning. Skulle du alligevel have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte UngAalborg på tlf. 93 52 09 00 (bedst mellem kl. 9.00 - 15.00).

Mulighed for at indhente det forsømte

Enkelte fag til folkeskolens afgangsprøve for at komme videre med dine uddannelsesplaner, har du her muligheden for at indhente det forsømte.
Vi tilbyder dig undervisning i dansk, matematik, engelsk, tysk, fysik/kemi. Læs mere og tilmeld dig på www.ungauc.dk

Tilmelding, CPR og sikkerhed

I forbindelse med denne hjemmeside, så den koblet til Aalborg Kommunes centrale IT-netværk. Det betyder, at det er sikkert for dit barn at oplyse CPR-nr., som Aalborg Ungdomsskole skal have, for at vi kan registrere dit barn i kommunens system.

Brugerbetaling

Som udgangspunkt er alle projekter og events i Aalborg Ungdomsskole gratis at deltage i for dit barn. Enkelte gange kan der dog forekomme brugerbetaling. Det kan være rejseaktiviteter som skiture eller knallertundervisning. Der vil også være særlige events, hvor der fx opkræves entré. Klubmedlemskaberne vil også koste et mindre beløb. Fælles for betalingen er, at vi holder beløbene på et minimum.

Når det drejer sig om en aktivitet (ikke entré eller klubmedlemskab), der koster penge, SKAL forælder/værge oplyse CPR-nr og underskrive en blanket. Vi sender en regning til forælder/værge. Tilmeldingen er herefter bindende, og pengene refunderes ikke! Det vil fremgå tydeligt, hvis der er betaling forbundet med et hold.

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00