Artikler

2 klubledere søges: Er du parat til at gøre en forskel for de unge i Aalborg Kommune?

Ordblindhed: De er dumme. De er dovne. De er langsomme. De er uintelligente. Der er mange fordomme om ordblinde. Det er også fordomme, som unge på UngAalborgs ugekursus GROW er stødt på.

SoMe: De Sociale Medieambassadører guider unge gennem det sociale medielandskab.

Se Aalborgs nye Ungebyråd: 31 medlemmer er valgt til at repræsentere kommunens unge i Aalborg Ungebyråd 2017/2018. Kæmpe tillykke!

2 ungedemokratiske forslag: Nicolai Tang fra Aalborg Ungebyråd skriver om de forslag, som ungebyrådet havde med, da de mødtes med Aalborg Byråd .

Unge til Folkemødet: Maja, Cecilie og Laura var blandt de 12 unge, som var med UngAalborg til Folkemødet på solskinsøen, Bornholm, hvor politikere, organisationer, medier og helt almindelige borgere mødes om politik, demokrati og hygge. Vi har samlet deres indtryk fra turen.

Ansættelsesudvalget under UngAalborg har besluttet at ansætte Torben Jespersen Nielsen som ny afdelingsleder.

Spansk/ dansk: Unge fra Stolpedalsskolens valghold ”Global Teens” har i samarbejde med UngAalborg netop afsluttet deres spansk/ danske udveksling i 2017.

Interview: Rebecca og Rasmus havde fået æren af at sidde med i dommerpanelet under en - skulle det vise sig - nervepirrende Band Battle 2017 på Skråen i Nordkraft. Det blev både fedt, hårdt og lærerigt, for de to unge, som normalt skriver for InSite.dk - UngAalborgs kultursite for unge.

YOUniverse: Du har den 5.--6. maj chancen for - gratis - at overvære udstillingen YOUniverse. 50 unge up-coming kunstnere er i hiphoppens navn gået sammen om den urbane kunstevent i Ved Stranden 13 i Aalborg.

Det lykkedes ikke for de aalborgensiske unge at vinde Mesterskab i Formel Debat på KUL/ Nordkraft i år. Sejren gik til unge debattører fra Rysensteen Gymnasium på Vesterbro i København.

KULtur: Ungdomshuset KULs café var omdannet til Generatorscenen under Ordkraft - Aalborgs årlige litteraturfestival i Nordkraft i weekenden 7.-9 april 2017.

Rejsegilde: Det er stadig en byggeplads, men Vestre Fjordpark rejser sig og begynder at tage form. UngAalborgs Aalborg Vandcenter bliver en del af den nye fjordpark. Fredag den 7. oktober 2016 var der rejsegilde på Vestre Fjordpark, og UngAalborg var naturligvis med.

Bugs: UngAalborgs Miljøambassadører uddelte gratis kræmmerhuse med insektpopcorn den 12. september i Biffen inden dokumentaren ”BUGS” – under Aalborg Bæredygtighedsfestival 2016. Inden dokumentarfilmen fortalte de unge om, hvorfor de arbejder med bæredygtig insektmad, og naturligvis hvordan de popper insekterne.

Interview: "Hvis vi skal have en sund og bæredygtig kommune, skal man have de unge med. De er fremtiden," mener 15årige Frederik Bonderup Bech. Han var med, da Aalborg Ungebyråd holdt fællesmøde med de voksne politikere i Aalborg Byråd. Med sig havde de unge konkrete miljø- og bæredygtighedsforslag.

BandBattle-vindere: Duoen Tunnelvision og singer/ songwriteren Sofie Trolde vandt Band Battle 2016 på Skråen. Begge acts har deres gang på UngAalborgs Station10 og KUL i Nordkraft

Passer på miljøet: UngAalborgs store internationale miljø- og bæredygtighedskonference for unge, CEI2016, har lanceret en nye CO2-neutral hjemmeside, støttet af det danske firma Ingenco2.dk.

Ungepolitik: Frederik, Nikoline og Sofus fra Aalborg Ungebyråd mødtes mandag d. 9. maj 2016 med Aalborg Byråd til en veloplagt debat i Byrådssalen. Med sig havde de unge to forslag til de voksne politikere inden for emnet ”Klima, miljø og bæredygtighed”.

Sæsonstart: Vandet kalder på de unge!

Dramatik for unge: Oplev stribevis af gratis teaterforestillinger for unge på weekendens ZOOM Teaterfestival 2016. Fredag den 29. og lørdag den 30. april spiller lokale unge (13-29 år) forestillinger på scenerne i Det Hem'lige Teater og Teater Nordkraft i Aalborg midtby.

Unge blandt elge: Unge Junior Rangere skal undervise skoleelever i Lille Vildmose Naturskole.

Demokratidag: Vi tog temperaturen på UngAalborgs Demokratidag 2016 i Aalborg Midtby. 600 elever fra kommunens 7. klasser blev udfordret til at tage stilling til emner som sociale medier og flygtningeproblematikken på historiske steder i byen.

Ungdomspolitik: 17årige Marc Søgaard fra UngAalborg er vild med ungdomspolitik. Han har netop været formand for Det Europæiske Råd på Christiansborg i København i forbindelse med Ungdommens EU-topmøde i weekenden 5.-6. marts, hvor 150 unge wannabe-politikere fra hele Danmark deltog.

VoxVærk: UngAalborgs Voxværk er for unge fra 7.-10. klasse, der har brug for at booste deres selvtillid. I sidste uge afholdt UngAalborg det første af årets Voxværk-kurser.

Vandcenter flytter: Gennem de næste 1½ år har UngAalborgs vandcenter fået base i Aalborg Sejlklub. Unge med hang til kajak, kano og stand up paddle boards kan stævne ud fra sejlklubben, inden Aalborg kommende vandmekka, Vestre Fjordpark, åbner i maj 2017. 

Vandoplevelser i 2017: Spaderne står i lige linje, da politikere og foreninger sammen med UngAalborgs vandcenter er klar til at tage spadestikkene til Vestre Fjordpark i Aalborgs Vestby.

Østrig og Norge på ski: De står i lange, lige rækker. Skistøvler, snowboards, ski og skistave. På 45 minutter havde 43 unge fra Vadum Ungdomsklub besøgt UngAalborgs veludstyrede Servicecenter og prøvet skiudstyr. Torsdag d. 4. februar tager de afsted på skieventyr til Hovden i Norge. Lån af skiudstyr er sammen med liftkort inkluderet på alle UngAalborgs 9 skiture i 2016.

Ski-interview: Hvad får unge til at tage fem dage til Bad Gastein i Østrig, lade sig transportere op ad et bjerg, spænde kunststof-brædder under fødderne og køre ned ad et sneklædt bjerg, bare for at køre op og ned igen? Christian og Daniel, der har været på skitur med UngAalborg flere gange, giver svarene, da vi møder dem på en café i Aalborg.

Unges stemmer: I aften er det sidste aften, On Air, for 21årige Mads Holm. Slut med radiotjansen på programmer som "Originalerne" og senest "Unavngivet" på Station10s radio for unge.

Ung dramatik: Han har sit eget oprør. Hver tirsdag aften klæder han om. Klæder om for at gå i REMA 1000. Iført dametøj og make-up triller han rundt i butikken og hilser på sine gamle lærere, sine forældres venner og sine gamle klassekammerater. Det var en af scenerne, som kunne opleves, da UngAalborg viste ny dansk dramatik i forestillingen "OPRØR" på Det Hem'lige Teater i november.

Til havs: ”Et sejlskib er et af de få steder, der er tilbage, hvor man bliver nødt til at tage skridtet ud over det sikkerhedsnet, der ligger indbygget i vores samfund...” siger 20årige Tobias Stidsen, der er uddannet ombord på LOA og Georg Stage. Senest har han været besætningsmedlem på UngAalborgs ture med foreningssejlskibet LOA, hvor han underviste elever fra Farstrup Skole og Seminarieskolen.

Unge & EU: Unge fra 13 europæiske lande kommer med deres ungdomspolitiske anbefalinger og visioner i kølvandet på ungdomstopmødet EU Youth Summit 2015 i Aalborg.

Go Global: For andet år i træk afholdte UngAalborg International Uge for kommunens 8.-9. klasser i Nordkraft i november. De unge kunne opleve 6 globale, interaktive workshops, der spændte fra antiradikalisering til det danske retsforbehold. Eleverne bliver sat ind i forskellige kulturer, historier og begivenheder, der knytter sig til den internationale dimension.

Robotter: Sofiendalskolen vandt teknologi-konkurrencen FIRST® LEGO® League i Aalborg Kommune og kvalificerede sig dermed til den skandinaviske finale i Norge. Over 600 unge mellem 10-16 år dystede holdvis mod hinanden i robotkørsel i Nørresundby Idrætscenter lørdag den 7. november.

Valg: Der var travlhed ved stemmeurnerne, da 500 unge stemte på kandidaterne til Aalborg Ungebyråd 2015-2016.

Insekt-menu: Publikum på Aalborg Bæredygtighedsfestival 2015 kunne få stillet nysgerrigheden – og de modige – sulten i boden hos UngAalborgs miljøhold på Gabels Torv i Aalborg.

Sejest: Stolpedalsskolens 8.C kom, så og sejrede. Det næste år har de bevis på, at de er Aalborgs Sejeste 8. Klasse.

Dagbog fra Bornholm: Med base på Ungdomsskolen i Klemensker på Bornholm tog UngAalborgs unge til Folkemøde i Alllinge i juni 2015. Nana, Line og Anne-Sofie fra Netværk 4s Ungeråd fortæller her om dagene med politik på menuen.

Interview: 20årige Stine har taget turen fra stum elev i folkeskolen til 12-tals elev på UngAUC. Nu er hun startet på sociologistudiet på Aalborg Universitet, efter hun blev HF-student i sommeren 2014.

Det nye sort: KULs vintage vinylmarked – VinylBazaar – er for alvor blevet et tilløbsstykke blandt unge. Næsten 500 musikfreaks havde lagt vejen forbi Kedelhallen i Nordkraft i starten af juni.

Børnemisbrug: 3000 kr. blev spillet ind til fordel for Børns Vilkår, da UngAalborgs teaterstykke ”Ham vi hader” spillede fire dage på Teater Nordkraft. Her fortæller den unge manuskriptforfatter, Stine Thorsen, om den dunkle inspiration, som ”Ham vi hader” bygger på.

Scíence: UngAalborg deltog med tre unge forskerhold fra Sct. Mariæ Skole på Science i Forum 2015 i København. De aalborgensiske hold var tre ud af 50 finalister i Unge Forskeres seniorkonkurrence.

Kystsikring: UngAalborgs Miljøambassadører var på weekendtur i Nordjylland i april. Det satte gang i nye ideer til, hvordan man kan sikre kysten og sommerhuse mod det brusende Vesterhav og skabe bedre "bademiljø".

Interview: Han har varmet op for navne som Christopher, Burhan G og Djämes Braun. Han spiller 50-60 koncerter om året og blev børnestjerne, da han som PelleB vandt MGP 2009 med sangen "Kun min". Vi har mødt 19årige Pelle, der fra sin base på Station10 både er bruger af mediehuset og øser af sin erfaring til andre unge på Sangskriverholdet.

Zoom - den nye teaterfestival i Aalborg – samlede i weekenden unge med teaterdrømme. Det er første gang, at Aalborg får en egentlig teaterfestival for unge. 70 unge amatørskuespillere fra 13 år og op var på scenerne på Det Hem'lige Teater, Teater Nordkraft og KUL/ Nordkraft den 17-18. april.

Gokart-finaler: Der er benzin i årerne hos drengene og pigerne fra Grindsted Ungdomsklub. Drengene vandt finalen over Nibe og Ferslev 1, mens pigerne for 4. år i streg hentede pokalen til Grindsted.

Demokratidag 2015: Inferno. Kaos. Tumult. Sekunder, hvor ingen rigtig forstår, hvad der sker. Lyde brager ud i det mørke lokale. Og så forskrækkede hvin blandt de unge, der opdager voksne iført sort tøj og sorte masker. Med pistoler i hænderne. De råber ordre ud til de unge. Genner dem rundt. Inden de bliver beordret til at sidde ned og tie stille.

Fremtidens dramatikere: Emma Laura Olesen fra Herningvej Skole vandt UngAalborgs dramatikerkonkurrence "Manuskript Workshop 2014". Fire udvalgte finalister fik opført deres manuskripter som "readings" på scenen i Teater Nordkraft.

International Uge for unge: De personlige historier fra Mumbais Dharavi-slum og Gazastriben er bare nogle af de mange workshops, der finder sted under UngAalborgs Internationale Uge i Nordkraft. Fra den 17.-21. november har 160 elever i kommunens 8. og 9. klasser hver dag mulighed for at følge en verdensdel gennem film og workshops.

Og nu til noget helt andet: Indianer-Jens, også kendt som Fiskeørn eller Langsomme Hund, inviterede til pow-wow indianer-show i KULs sal på Nordkraft. Som en del af UngAalborgs International uge var mandag viet til temaet AMERIKA. Og de 160 unge fra skoler i Aalborg, der deltog, kunne foruden indianer-Jens opleve klatring, foredrag og se film.

Aalborgs sejeste: Det er sikkert og vist. Det næste år kan Sønderbroskolens 8.i2 kalde sig for Aalborgs sejeste 8. klasse 2014.

Karavane 2014: Aalborg Ungebyråds karavane besøger i denne uge kommunens folkeskoler. På skolerne holder de unge byrådspolitikere oplæg for 7.-10. klasserne om det kommende valg til Aalborg Ungebyråd den 25. september 2014.

TeenBattle 2014: 100 deltagere på TeenBattle-holdene skulle gennem 19 vidt forskellige poster rundt om i Vejgaard - fra Fysiker sjover til Musik og Øko. Til sidst stod fem elever fra Vejgaard Østre Skole som vindere af TeenBattle 2014.

Young Love: Der var ung kærlighed på scenen, da dansere fra UngAalborgs dansekompagni – Massive Blend Dance Company – gav den gas i Teater Nordkraft fra 23.-25. april.

Sex og sundhed: De to unge zimbabwianere Tatenda og Cleopatra var i februar og marts på udveksling i Danmark, som en del af samarbejdet med UngAalborgs Sexualister. Det blev blandt andet til gæsteoplæg om Zimbabwe, sex og sundhed, da de besøgte en række folkeskoler i Aalborg.

Retro: Vinyl-elskende unge kan onsdag den 2. april 2014 gå på jagt efter det nye sort, når der igen er Vinylbazaar på KUL i Nordkraft. Initiativtageren til bazaaren, Anders Roed Kristiansen, giver sit bud på, hvorfor vintage vinyl-tendensen smash hitter blandt unge.

Bæredygtige unge: Hvordan står det lige til med unge og bæredygtighed? Vi har talt med Emilie Jensen på 19 år fra UngAalborgs miljøhold, der blandt andet deltager på Aalborg Bæredygtighedsfestival og på internationale miljøkonferencer.

Lyden af mørke: Det er mørkt og dystert som aftenhimlen over Aalborg, da det fremadstormende, tyske band The Blue Angel Lounge lukker op for de støjende, soniske udladninger i KULs kulkælder.

Ministerbesøg: Helle Thorning-Schmidt var på visit i UngAalborgs kulturhus for unge, KUL i Nordkraft. På KUL fik statsministeren chancen for at møde unge fra Aalborg Ungebyråd.

Bedste manus: Freya Rose Hansen, 2. G'er fra Aalborg Katedralskole, vandt dramatikerkonkurrencen "Storbyens Hjerte & Smerte", da tre finale-manuskripter blev spillet af professionelle skuespillere på Teater Nordkraft i december.

Valg: 11 unge blev inden efterårsferien valgt til Aalborg Ungebyråd 2013-2014.

Teater: Stine Thorsen på 18 år er vild med skuespil, vild med teater, men også med Facebook. De to dele smeltede sammen i lynopsætningen af teaterstykket ”Hus forbi” på KUL i Nordkraft

Graffiti:

”Må vi male på fliserne?”

”Ja, vi laver graffiti!”

”RIOT!”

Økonomiske musikerfif: Vetos bassist, Jens Skov Thomsen, gav unge, nordjyske musikere inspiration til band-økonomien og råd om, hvordan de undgår skattetekniske faldgruber.

Visual Interactive Works: De to lysinstallationskunstnere Apostolis Kourtogiannis og Urs Basteck fik væggene til at bevæge sig i ungdomshuset KULs gamle industrilokaler i Nordkraft en aften i marts. Få en video-smagsprøve og se snapshots fra aftenen.

Sex i Zimbabwe: Seksualmoralen i den afrikanske diktaturstat, Zimbabwe, er som i Danmark for 150 år siden. Det mener Julie og Stine fra UngAalborgs Sexualister, som i efteråret 2012 besøgte landet med deres gruppe for at snakke seksualitet og ung-til-ung formidling.

Godt gået: Fotojournaliststuderende Marie Hald, der er opvokset i Aalborg, har netop vundet landets fornemste pris indenfor pressefotografering - Årets Pressefoto 2012/ 2013. Marie har tidligere leveret fotos til denne side, så se eller gense hendes billeder.

Kanariefugle pop: Drømmepop-duoen We Were Born Canaries headlinede 20. september KULs første koncertrække i efteråret, mens drengene fra Quick Quick Obey varmede kulkælderen op.

Billedgalleri: Diskutér, debattér, spil, gæt, se, bliv underholdt og bliv klogere på demokrati. 24 af Aalborgs 7. klasser var blandt de heldige klasser, der fik muligheden for at være med i UngAalborgs Demokratidag 2012.

Billedgalleri og video: Se alle de sejeste billeder fra Aalborgs sejeste konkurrence med de sejeste unge.

Aalborgs sejeste: Eleverne fra Gug Skoles 8.NAT kan kalde sig Aalborgs Sejeste 8. Klasse 2012.

AV!: Kroppen skal køre på Ferrari-benzin. Den skal have god tid på toilettet, have solskinskost og masseres godt og grundigt igennem. I UngAalborgs Netværk 2 blev der budt på en sundhedslektion på Filstedvejens Skole - uden der gik sundhedsapostel i den.

Sjov: Når sommerferien er ovre, banker de nye 7.-klasseelever på døren til UngAalborgs mange klubtilbud. Flere ungdomsklubber havde slået sig sammen i Sulsted Ungdomsklub for at vise sig frem for 6. klasserne på en række skoler nord for fjorden.

Ambassadøren: KUL i Nordkrafts og Aalborg Bibliotekernes fælles events er blevet et tilløbsstykke. Senest var Mads Brüggers omdiskuterede doku-film, "Ambassadøren" udgangspunkt for en debat i bibliotekets Glassal mellem instruktøren og to afrikanere fra Den Internationale Højskole.

Comic-udgivelse: Den unge talentfulde tegneserietegner, Cassan, har fået sin første udgivelse "Infection" tryk. Mød Cassan AKA Casper Sand og comic-helten Dave Blame.

Bastard folk-punk: Iført mexicansk sombrero og fake fransk kunstner-skæg skabte Danish Music Award-nominerede The Sexican en folkpunk-fest på KUL i Nordkraft.

Nyt Ungebyråd: Aalborg Kommunes nye Ungebyråd repræsenterer alle unge i kommunen og skal i fremtiden samarbejde med relevante forvaltninger og Aalborg Byråd.

Pigerne var i forgrunden, da KUL bød på electronica-koncert i november. L'Ectoscope, Autofiction og Vibeke Falden fik salen til at gynge.

VoXværk: 17årige Simone går i baglås, når hun skal møde nye mennesker. Genertheden giver hende store problemer, ikke mindst når det gælder fyrene. VoXværk skal hjælpe hende videre.

Plug 'n' read-udgivelse: Der blev følt og kigget stolt på den nye bog/ cd-udgivelse "Shhh... og andre fantasynoveller skrevet af unge", da 10 unge novelleforfattere og 10 illustratorer for første gang kunne tage deres nye, spændende bogudgivelse i hånden ved lanceringen i Nordkrafts Kedelhal.

Demokratidag 2011: Se billederne fra UngAalborgs store Demokratidag 2011 feat. Aalborg Kommunes 7. klasser.

Aalborgs Sejeste 8. Klasse: De kæmper for sagen sammen med resten af klassen, 8a fra Sønderbroskolen. Sofie L. og Sofie O. De vil være en del af Aalborgs Sejeste 8. klasse, men ved at konkurrencen er hård blandt de 36 klasser.

De vandt: Det blev den ene af Sønderbroskolens særlige idrætsklasser, der løb med den ærefulde titel som Aalborgs Sejeste 8. Klasse. Se billedgalleriet fra Aalborgs Sejeste 8. Klasse.

AaB'er på spil: Unge fik sig en kæmpe overraskelse til Aalborgs Sejeste 8. klasse. Kendt ex-AaB-spiller dukkede op.

Mobning: Flere års mobning har efterladt 16årige Lars med så dybe psykiske ar, at han i dag har svært ved at møde nye mennesker. UngAalborgs ugekursus, VoXværk, har imidlertid givet Lars mere selvværd og gjort hans hverdag lettere.

Nyt center for vandhunde: Kanoer og kajakker venter på unge vandhunde, der vil prøve kræfter med Limfjorden. Aalborg Vandcenter har netop slået dørene op til seje vandsportseventyr.

Nyt vandcenter: Unge så rådmanden sprælle i vandet, da Aalborg Vandcenter åbnede med vandplask og kajakpolokamp onsdag den 15. juni 2011. Unge - og voksne - kan se frem til masser af oplevelser på Limfjorden gennem hele sommerperioden.

Go Global: De er som dag og nat. Som øllebrød og spaghetti. Danmark og Italien. Den 20årige italiener, Adolfo Franchi fra Genova, er i Danmark som EU-volontør i et år.

Action i Frankrig: UngAalborgs sommerture til det bjergrige Sydfrankrig har i flere år været en succes og tegner også til at blive det i 2011. Vi har talt med Magnus og Camilla, der var med i 2010.

Kryds af musik og historier: Moody melodier og medrivende anekdoter om frihed, tolerance og at være fremmed dansker i Danmark fra Outlandish-sanger, Isam B.

Unge og druk: Apollo er i kredsløb på P3 med hits som "Birds Playing Guitar" og "Too Many Nights" fra deres debutalbum. Albummet "Too Many Nights" fortæller historien om ungdommens endeløse nætter med druk og rock 'n' rock lifestyle. En livsstil, som Claus Hoffmann og Søren Vestergaard fra det new yorker-inspirerede band, kender alt til.

Jazz: KUL har godt nyt til unge musikelskere, som kan få tændt deres indre jazzist i kulturhuset i Nordkraft. Søren Raaschou Trio var på besøg 10. marts til et vildt, jazz’et eksperimentarium af lyd og billeder – sidstnævnte skabt af Johanne Merke.

Uddannelsesmessen 2011: Det kan godt være, at de 8000 unge, der i de næste par dage besøger Uddannelsesmessen i Aalborg Kongres og Kultur Center, kommer for at tjekke uddannelser. En stor del tjekker dog også forbi UngAalborgs/ Aalborg Kommunes sundhedsstand, hvor især de gratis kondomer er et tilløbsstykke.

Afghanistan-tema: Kan du huske børnesangen om Mallebrok, der døde i krigen i 1864? 1864 var sidste gang Danmark deltog aktivt i en krig – og tabte. Alene Slaget ved Dybbøl den 18. april 1864 kostede ca. 1669 døde og sårede danskere. Med Danmarks tilstedeværelse i Afghanistan er landet for første gang siden 1864 aktivt i krig. Eller er vi? Ekspertpanelet på ”Kom tættere på krigen i Afghanistan” uddyber.

Afghanistan-tema: Janus Metz’ prisbelønnede krigsdokumentarfilm ”Armadillo” fra 2010 var udgangspunkt for en stor debataften på Hovedbiblioteket i Aalborg. Over 100 interesserede fulgte debatten ”Kom tættere på krigen i Afghanistan” mellem den kritiske politiker, krigsforskeren, forsvarets mand og ex-soldaten.

Av for en grænse: Det var intim-teater med intimt indhold, da publikum på KUL i Nordkraft kunne opleve teaterforestillingen ”Av for en grænse”. Sanne Sol på 19 år var en af de fem unge skuespillere, der havde strikket den – for nogen grænseoverskridende -  forestilling sammen.

Niarn: Rune!  Rune, herovre! Råbene fyger gennem Skråens sal. KULs medarbejder Rune drøner rundt i salen som mikrofonholder. Der er masser af spørgsmål, der skal stilles af publikum til Niarn på scenen. Specielt er der bud efter røverhistorierne.

Niarn: Skråens sal bliver hurtigt fyldt med 200 unge, der venter på, at deres lokale homie, rapperen Niarn, står frem i spotlightet. Ikke for at spytte rim, men levere foredraget ”Fra kriminalitet til kreativitet”.

Demokratidag: Det er det Herrens år 1612. Krypten under ældgamle Budolfi Kirke i Aalborg er oplyst af kerter. Maren Christoffersen er anklaget for trolddom, for at stå i ledtog med Den Onde selv. Hun har danset med fanden, kysset ham i numsen og tilmed tisset i døbefonten.

Norgesfærgen sejler ikke. Vindstødene er for massive. Så årets konkurrence om at blive Aalborgs Sejeste 8. Klasse er vel aflyst? Nej, det er Aalborgs SEJESTE 8. klasse!

Tilmeld hold

Søg og tilmeld dig med app'en Tabulex Elev

Du kan stadig tilmelde dig via browser her

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller en idé til et hold, så snak med kontaktpersonen på din skole eller ring til os.

Find kontaktperson her

Kontaktpersoner

Hovedkontor+45 93 52 09 00 UngAalborg kl. 8.30-15.00